AeroBull – designspeaker van Jarre Technologies

AeroBull – designspeaker van Jarre Technologies

Eerlijk is eerlijk. Speakers zijn vaak niet mooi, maar wel een noodzakelijk kwaad. Want goed geluid zorgt dat je favoriete artiest beter klinkt en jij je favoriete tv-serie intenser beleefd. Audio-bedrijven zijn dan ook flink bezig om hun speakers kleiner en onopvallender te maken. Je kan het ook anders aanpakken. Want waarom giet je alle benodigde techniek niet gewoon in een jasje dat gezien mag worden?

AeroSkull en AeroTwist

Jarre Technologies kiest deze weg. Oprichter Jean Michel Jarre is altijd een pionier op het vlak van elektronische muziek geweest en zijn concerten waren ware spektakelshows. Door zijn speakers in een design-jasje te stoppen, wil hij nog meer emoties oproepen tijdens het luisteren naar muziek. Dat lukt, want inmiddels zijn er al verschillende bijzondere Jarre speakers op de markt. De AeroTwist heeft misschien nog wel het meeste weg van een stuk slang, terwijl de AeroSkull in de vorm van een schedel is gegoten. Inclusief zonnebril.

Aero Bull drie kleuren Jarre

Nieuwste toevoeging aan het assortiment van Jarre is de AeroBull. Deze geluidsinstallatie in de vorm van een bulldog is qua design en formaat indrukwekkend: 64 cm hoog en 18 kilo zwaar. Je kunt niet om dit beest heen, maar wanneer je hem in je huiskamer zet is hij snel een trouwe vriend. Ook via Bluetooth is het mogelijk om jouw favoriete muziek af te spelen. Deze hond heeft twee speakers en natuurlijk kan in dit design een subwoofer niet ontbreken. SubWOOFer, vat je ‘m?

witte AeroBull

Je moet wel een goedgevulde portemonnee hebben om deze AeroBull aan te schaffen. Hij kost namelijk €1499 en is in drie kleuren verkrijgbaar – Glossy White, Glossy Red of Matt Black – via de website van Jarre Technologies. Mocht je helemaal fan zijn van deze speaker, maar geen ruimte of geld hebben? Een AeroPuppy lijkt in aantocht.

AeroBull en AeroPuppy

Volg ons ook op: Instagram en Facebook

Deel dit artikel: