Paco Rabanne's: Invictus Aqua

Paco Rabanne’s: Invictus Aqua

In deze periode van het jaar is het toch wel een gegeven dat het kouder is. Maar een ander gegeven is dat Paco Rabanne een nieuwe versie van hun Invictus geuren in de winkel zet. Mij bereikte de nieuwste telg in de familie: Invictus Aqua. Maar misschien komt de naam je al wat bekend voor!

Paco Rabanne borduurt voort op het heroïsche verhaal dat rond deze geuren is gecreëerd, ‘invictus’ staat voor onoverwinnelijk en de flacon in de vorm van een overwinningsbeker is de trofee voor de winnaar. Bij Invictus Aqua komt daar de kracht van het water nog eens bij. Want de zee beheersen is eigenlijk een onmogelijke uitdaging. Daarom is voor een echt held een razende oceaan de ultieme uitdaging, maar Invictus lukt dit natuurlijk.

Twee jaar geleden schreef ik al over Invictus Aqua, toen ging het nog om een limited edition die inmiddels niet meer verkrijgbaar is. Blijkbaar was dat een heel groot succes, want Invictus Aqua is dus terug. Maar er zijn een aantal aanpassingen gedaan. Wat is er nu precies veranderd?

Meest in het oog springend (letterlijk) is natuurlijk de kleur van de fles. Het design is hetzelfde, maar het glas is deze keer helder en fel blauw van kleur. En vond ik de eerdere Invictus Aqua-geur wat flauw, deze geur is veel heftiger en dat komt door de verschillende houtsoorten. Nu moet je niet meteen denken dat het echt om een hele zware geur gaat, want het uitgangspunt blijft goddelijke frisheid.

De nieuwe Paco Rabanne Invictus Aqua is vanaf nu als eau de toilette verkrijgbaar bij de welbekende verkooppunten, zoals Douglas en ICI Paris XL. De fles met 50ml inhoud heeft een adviesprijs van € 68,35. Voor 100 ml betaal je € 90,15. Misschien een tip voor Valentijnsdag? In de aanloop naar deze dag is het vast mogelijk om deze geur met korting te scoren. Naast Invictus Aqua, blijven de reguliere Invictus en Invictus Intense ook gewoon verkrijgbaar.

paco rabanne invictus aqua

Deel dit artikel: