Valentino Uomo Acqua

Valentino Uomo Acqua

Er is weer een nieuwe fijne geur op de markt gebracht: Valentino Uomo Acqua. De geur Uomo werd in 2014 gelanceerd door Valentino en kreeg er afgelopen jaar een broertje bij: Uomo Intense.  Het trio wordt nu gecomplementeerd met de frissere variant Uomo Acqua, dat een lichtere interpretatie is van het origineel en staat voor rauwe authenticiteit en een nonchalante houding.

Valentino Uomo Acqua ingredienten

Mandarijn, citroen, groene tomaat, muskaatsalie en patchoelihart zorgen voor de opbouw van de geur. Ook is er gebruik gemaakt van leer voor de totstandkoming. Dat ben ik zelf nog niet eerder tegengekomen in een luchtje. Maar leren jassen vind ik bijvoorbeeld wel lekker ruiken dus eigenlijk is het ook geen vreemd ingredient. Wees niet bang dat je ruikt als een lederwinkel, citrus voert de boventoon.

Natuurlijk zit de geur weer in de iconische Valentino-flacon met studs. Vanaf nu is Uomo Acqua verkrijgbaar bij Douglas en de Bijenkorf. Adviesprijs voor een fles eau de toilette van 75 ml is 70,85. Een grotere fles van 125 ml is ook te koop, deze kost net geen honderd euro (98,10).

Valentino Uomo Acqua

Deel dit artikel: