Hardloopschoen – Nike Zoom Air Pegasus 32

Hardloopschoen – Nike Zoom Air Pegasus 32

Bij hardlopen gaat het om snelheid. En tussen een eerste en tweede plaats zit vaak minder dan een seconde. Ga dan ook goed uitgerust – zowel fysiek als qua uitrusting – van start. En het belangrijkste zijn misschien nog wel de schoenen.

Nike Air Zoom Pegasus 32 2

De Zoom Air is de snelste hardloopschoen van Nike, de responsieve demping geeft je meteen een sneller gevoel. En dat doet hij al twintig jaar. De schoen is nog steeds een technisch meesterwerkje, waar tien jaar van onderzoek en ontwikkeling aan vooraf ging. Hij zit boordevol strak gespannen elastische vezels en wanneer jouw voet de grond raakt, trekken deze vezels samen om de krachten op te vangen. Als deze naar hun originele staat teruggaan, ontstaat er een explosieve, krachtige reactie die je energie geeft en helpt om persoonlijke records te verbreken.

Nike Air Zoom Pegasus 32

Aan de al uitgebreide collectie van Zoom Air varianten, wordt nu de Nike Zoom Air Pegasus 32 toegevoegd. Ook deze schoen zorgt dat jij je snel voelt. Zelfs nog sneller dan bij de voorgaande modellen het geval was. Naast de geliefde Pegasus-features, zoals Zoom Air in de hiel voor demping, een ademende bovenkant en een goede pasvorm, worden er ook een aantal verbeteringen geïntroduceerd. De Pegasus 32 heeft een voorgevormde achterkant voor gestroomlijnd comfort, een kleiner hoogteverschil tussen hiel een voorvoet (nu 10 millimeter) voor een meer natuurlijke houding en een speciaal ontworpen middenvoet voor gerichte structuur en ondersteuning.

Nike Air Zoom Pegasus 32 3

Hoewel het bij een hardloopschoen natuurlijk gaat om comfort en prestaties, wil het oog natuurlijk ook wat. Dit model is in drie kleurcombinaties verkrijgbaar: zwart, helder karmijnrood en blauwe lagune. Als wij je een adviesje mogen geven: kies een knalkleur. Dat helpt je vast ook om zelf te knallen. De Nike Air Zoom Pegasus 32 is vanaf nu verkrijgbaar, natuurlijk ook via Nike.com.

Nike Air Zoom Pegasus 32 zool

Volg ons ook op: Instagram en Facebook.

Deel dit artikel: