New Balance 890 - Rotterdam Limited Edition

New Balance 890 – Rotterdam Limited Edition

Vorige week hadden we een artikel over de flitsende voetbalschoenen van Nike, waarmee je op elk type ondergrond met een bal uit de voeten kunt. Deze week hebben wij weer coole schoenen gespot, deze keer om mee hard te lopen.

Want hoe cool is het als je uit Rotterdam komt, of de marathon van Rotterdam gaat lopen, als je dit doet op special Rotterdam editions? Nu New Balance de trotse nieuwe sponsor is van de ABN AMRO Marathon Rotterdam, zijn zij met een special edition van de New Balance 890 gekomen.

890 Rotterdam heren

Deze schoen heeft een Revlite zool, een ultralichte vorm van rubber, die  zeer goede demping en stabiliteit geeft. De schoen weegt slechts 275 gram, dat is 50 gram minder dan een gemiddelde hardloopschoen. Bijzonder aan deze Rotterdam limited edition zijn de verwijzingen op de hak en in in de schoen.

binnenwerk 890 Rotterdam

Daarnaast gaat er voor ieder verkocht paar ook nog eens €3,- naar Stichting Right To Play. Deze stichting wil door sport en spel, de levens van kinderen in onderontwikkelde en voormalige oorlogs gebieden verbeteren. De Rotterdam 890 is verkrijgbaar bij geselecteerde dealers voor € 125,-, deze zijn hier te vinden.

890 Rotterdam heren II

Deel dit artikel: