OneFit: de prepaidkaart voor sportschoolbezoek

OneFit: de prepaidkaart voor sportschoolbezoek

Velen hebben er in het verleden al mee te maken gehad; je neemt een duur abonnement op de sportschool, maar doordat je (bijna) altijd de prioriteit geeft aan écht leuke dingen, verstoft de pas. Of misschien heb je wel bindingsangst en wil je jezelf niet binden met een jaarabonnement.

Voor iedere onregelmatige sporter, al dan niet met bindingsangst, is er nu een super oplossing voor dit probleem! De OneFit prepaidkaart waarmee je bij vele sportscholen terecht kunt, zónder abonnement. Je bepaald zelf waar je gaat sporten, en betaald alleen wanneer je ook daadwerkelijk gaat. Daarom is de slogan van OneFit ‘burn calories, not money’!

Hoe kom je in het bezit van zo’n OneFit-pas? Je gaat naar de website, www.onefit.nl om je te registreren. Wanneer je direct voor €25,- aan credits op je pas zet (10 credits dus), dan is de pas gratis. Afhankelijk van het soort sportschool dat je bezoekt bedraagt de entree die je betaald 2 tot 8 credits. Je betaald met OneFit gegarandeerd nooit meer dan wanneer je een losse entree zou kopen. Ook is de kaart verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten. Voor meer informatie en deelnemende sportscholen, kijk je op de site van OneFit.

Deel dit artikel: