Sportkleding: MuscleSkinsuit

Sportkleding: MuscleSkinsuit

Voor je dagelijkse fietstocht naar school of werk is het zwaar overdreven. En je moet het fietsen überhaupt al serieus nemen om je in een skinsuit te wurmen. Maar als je dan een echte fervente wielrenner, mountainbiker, of een bovengemiddeld recreatief fietser bent; dan hebben wij de meest stijlvolle outfit gevonden om je fietsmatties af te troeven. Qua outfit dan in ieder geval!

Want om je nu nog met (voormalig) Rabobank-renners of andere profs te vereenzelvigen is misschien wat dubieus. Zeker wanneer je juist op eigen kracht leuk mee probeert te doen. Zeg nou zelf, dan is dit toch de ideale oplossing? Ook Johnny Hoogerland had deze outfit tijdens de Tour de France van 2011 niet misstaan. Jammer genoeg is het een echt wielrentenue. Naar onze mening zouden deze pakken namelijk ook bij andere sporten niet misstaan.

Het ontwerp en idee komen van een Poolse illustrator en deze wielrenkleding is exclusief verkrijgbaar in de eigen webshop, in zowel een lange als een korte uitvoering. Op korte termijn wil dit bedrijf zijn lijn uitbreiden. Het loont dus hun website in de gaten te houden!

P.S.: Geen wielrenner? Natuurlijk is deze MuscleSkinsuit ook uitstekend bruikbaar voor al je Robbie Williams impersonaties!

Deel dit artikel: