Voetbalschoen: Nike Mercurial Vapor VIII CR

Voetbalschoen: Nike Mercurial Vapor VIII CR

Nike lanceerde afgelopen maart al de Mercurial Vapor VIII. Een voetbalschoen die qua innovaties voorop loopt en geheel in het teken staat van aerodynamica en versnellen. De materiaalkeuze en de innovatieve manier waarop de ‘noppen’ zijn geplaatst, zorgen voor meer grip en de mogelijkheid tot snel accelereren. De schoen voelt als een tweede huid, is licht maar biedt ook veel ondersteuning. Zoek je nog nieuwe voetbalschoenen en ben je een beweeglijke en technische voetballer? Dan is dit  de meest ideale schoen!

De Nike Mercurial Vapor VIII heeft ook een belangrijke rol in de nieuwe Nike CR7 signature collectie van Cristiano Ronaldo, sterspeler bij Real Madrid. Ronaldo’s uitvoering van deze schoen bestaat uit een zwarte basis, met lichtblauwe en roze accenten. Deze kleurcombinatie wordt ook gebruikt in de verdere collectie, die bestaat uit onder andere een trainingstenue, scheenbeschermers, maar ook zaalvoetbalschoenen. Opvallen doe je er zeker mee!

‘Love to win, Hate to lose’  is het centrale thema in deze nieuwe collectie en dit wordt verbeeld in een logo dat bestaat uit een hartvorm met een X er door.  Een logo dat ook zeer toepasselijk is voor de opinies over de persoon Ronaldo… en misschien ook wel voor het kleurgebruik bij de nieuwe artikelen.

Ben je een echte fan van Ronaldo? Dan zijn er ook nog interessante lifestyle artikelen aan de collectie toegevoegd, waaronder jacks, shirts en sneakers. De Nike Mercurial Vapor VIII CR’s en de rest van de nieuwste CR7 collectie zijn vanaf 15 november verkrijgbaar.

Deel dit artikel: