Lookbook: Adidas Originals by Jeremy Scott - Spring 2013

Lookbook: Adidas Originals by Jeremy Scott – Spring 2013

In één week twee berichten over Adidas Originals: dat betekent dat dit merk deze week los gaat! En hoe! Want ook verscheen het lente lookbook van de collectie die Adidas dit voorjaar weer in samenwerking met Jeremy Scott op de markt brengt. En dan  is ‘los gaan’ een understatement! Al sinds 2008 werken Scott en Adidas Originals samen. Dit heeft al voor enkele iconische verkooptoppers gezorgd, zoals de ‘gevleugelde sneakers’. En wat wat te denken van de sneakers met teddyberen op de tong?

Jeremy Scott staat vooral bekend om zijn humoristische en drukke prints, die krijgen we nu ook weer volop voorgeschoteld.  Scott onder andere gebruik van Schotse ruitmotieven, luipaardprints en biljartpatronen. Toegegeven, de items zijn redelijk uitgesproken en daarom niet voor iedereen weggelegd. Dat is wederom een understatement! Mogen we je een tip geven? Combineer de items steeds met rustigere kledingstukken, vooral de track tops met prints lenen zich hier uitstekend voor! Als je in het circus werkt, mag je dit laatste advies natuurlijk negeren!

Eagle track top, Eagle moto pants en Eagle wing shoes

Leopard hoodie, Leopard sweatpants en Ostrich slim schoenen

Leopard hoodie, Leopard sweatpants en Ostrich slim schoenen

Billiard Ball track top, Billiard Ball shorts, Mega Flex sandal

Collage sweat shirt, Collage sweat pants en Wings 2.0

Plaid suspender kilt, Plaid Bondage track pants en Instinct Hi sneaker

Om bovenstaande Schotse outfit hélemaal af te maken, komt er ook een bijpassend trainings jack op de markt, in hetzelfde ruitmotief als de broek en met ruches. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor onderstaand minimalistische trainingsjasje!

Chain Cage track top

Wil je het gehele lookbook inzien, inclusief de ontwerpen van dames? Daar kom je uit wanneer je hier klikt!

Deel dit artikel: