Melow Underwear – Lookbook Discovery collection

Melow Underwear – Lookbook Discovery collection

Melow is geen onbekende op Stijlkoning. De prints van deze relaxte boxers ‘discoverde’ ik al eerder. Maar het Nederlandse Melow Underwear komt nu met iets nieuws in hun Discovery collection waardoor dit merk nog een paar tredes is gestegen op mijn vetheids-ladder.

Maar relatief weinig mensen zien je boxers; je scharrels, misschien je teamgenoten van je sportploeg en als je geluk hebt je moeder als zij ze wast. Maar de prints van Melow maken juist, dat de hele wereld ze mag zien! Waarschijnlijk voel je ook een barriere waardoor je niet zonder overbroek de deur uit stapt. Gelukkig zijn er daarom nu overhemden, gemaakt van dezelfde stof: +10.000 punten!

Ook al word je misschien afgeleid door de vrolijke kleuren die hier direct een gevoel van snoep, kleurstoffen en E-nummers oproepen (en daar is niets mis mee!), is de collectie gebaseerd op natuurlijke elementen: een vijver met eenden, het sterrenstelsel, de lucht en bloemen. Bekijk het volledige lookbook hieronder. De boxers en de overhemden bestel je via de website van Melow Underwear of bij deze retailers. Oh ja. Mocht je dit toch allemaal een beetje too much vinden, dan zijn er nog altijd de effen boxers uit de Mono Family.

MELOW underwear Discovery collection

Melow Discovery collection Andre Kuipers

Melow underwear lookbook Discovery

Pete Parrot Melow underwear Discovery collection

Pete Parrot Melow underwear lookbook Discovery

Melow Underwear Discovery collection lookbook

Deux Cheveux Melow Underwear Lookbook

Billie Balloon Discovery Lookbook

Discovery Lookbook Melow Underwear

Melow Underwear pashokje

Deel dit artikel: