De vetste sneakers van dit moment: januari editie

De vetste sneakers van dit moment: januari editie

Met talloze merken op de markt, wordt ook de ene na de andere sneaker gereleased. Je hebt er zowat een dagtaak aan wil je alles bijhouden. Hier vind je een selectie van de paartjes die wat mij betreft ontzettend de moeite waard zijn.

Asics Gel-Lyte III Marble Pack

Asics Gel-Lyte III Marble Pack white

Na een zomer vol volledig witte (of zwarte) sneakers, vindt Asics deze categorie even helemaal opnieuw uit met dit Marble Pack in zwart (like!) en wit (dubbel like!!). O.a. te verkrijgen bij FreshCotton. (Prijs: 145 euro in black & white)

Asics Gel-Lyte III Marble Pack black

Nike Air Jordan 6 Retro “Maroon”

Op verzoek van de consument is Nike bezig met het opnieuw op de markt brengen van oude Jordan modelletjes, waarbij heel goed wordt gekeken naar de originele uitvoeringen. Als liefhebber van de hoge Nike basketbalmodellen, vallen deze in de smaak. Het gaat hard, maar dit paar is nog verkijgbaar in de Nike Store in Amsterdam.

Niker Air Jordan 6 Retro Maroon

New Balance 530 Vazee

Qua kleur doet hij wat retro aan en dat maakt deze New Balance sneaker tot een van de vetste uitvoeringen die ik tot nu toe van dit merk gezien heb. De zool is een nieuwe innovatie en is gemaakt om veel vaart mee te maken tijdens het hardlopen. Onder andere bij Spartoo online verkrijgbaar. (Prijs: 129 euro)

New Balance 530 Vazee

Adidas Xeno Pro Model

Deze sneakers zien er überhaupt in hun slangenhuidachtige gedaante wel al cool uit, dat iriseert bij daglicht. Bij een flits of wanneer je er met lamplicht op schijnt, spettert hij met regenboogkleuren: perfect om mee op te vallen. Je nachtelijke fietsritjes worden er in ieder geval een stukje veiliger van. (Prijs: 120 euro)

Xeno Pro Model Schoenen

Volg Stijlkoning op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte.

Deel dit artikel: