De vetste sneakers van dit moment: mei-editie (mét Sarenza kortingscode)

De vetste sneakers van dit moment: mei-editie (mét Sarenza kortingscode)

Met talloze merken op de markt die de ene na de andere sneaker releasen, is het bijna een dagtaak om bij te houden welke sneaker top is en aan je voeten zou moeten prijken. Gelukkig is daar Stijlkoning! Hier vind je semi-maandelijks een selectie van de paartjes die wat mij betreft meer dan de moeite waard zijn. En deze maand wordt het extra leuk, want je krijgt nu maar liefst 10 euro korting bij Sarenza op deze, maar ook op alle andere schoenen in deze fijne webshop!

Sarenza kortingscode Adidas Zx flux

Ik ben gek op grafische printjes; binnenkort wil ik in mijn nieuwe appartement zelfs een grote grafische muurtekening laten zetten. Het is dus ook niet zo gek dat ik wild word van deze Adidas ZX Flux, perfect voor zonnige dagen met shorts en weer eens wat anders dan de crispy white sneakers die we al een paar zomers zien. Ze zijn van jou voor €89,99 (na de 10 euro korting).

Sarenza kortingscode Supra bleeker high top

Deze high top van Supra is gewoon gruwelijk. Waarschijnlijk ook gruwelijk warm tijdens tropische dagen, maar als je heel eerlijk bent weet je dat die dagen in Nederland ook op twee handen te tellen zijn. Het model heet Bleeker en is gemaakt van echt leer. Je bestelt ze nu voor €114,99. 

Sarenza kortingscode Jack & Jones slip-on

Hallo platvoeten! Loop je net als ik minder makkelijk op flip-flops? Dan zijn slip-ons de oplossing. Naar het strand of naar het zwembad: ze geven je wel ondersteuning maar ‘slipt’ er toch gemakkelijk in. Deze kekke schoen van Jack & Jones schreeuwt om mee op vakantie genomen te worden. De prijs is €54,90.

Sarenza kortingscode Vans classic slip-on pizza

Houd je minder van bloemen? Dan weet ik zeker dat deze pizza-Vans wel in de smaak vallen. Want everybody loves pizza. Wat dat kost? Iets duurder als een pizza, namelijk€74,99. Maar ze worden wel ook thuisbezorgd. Gratis zelfs.

Sarenza Nike Air Max BW

Bij deze Nike’s denk je misschien: jaren ’90. Dat klopt en dat is juist het vette! Hij kwam op de markt ter gelegenheid van de Air Max day en is een heruitgave van een colorway die eerder al in 1991 in de winkels stond. Deze Nike Air Max BW heeft in vergelijking tot de Air Max 90 een groter air-venster, vandaar de toevoeging ‘BW’ (Big Window). Deze Nike kost €139,99 (maar je krijgt dus nog een tientje korting!). 

Alle getoonde sneakers zijn eenvoudig vanuit je luie stoel te bestellen bij Sarenza. En met een kortingscode krijg je nu 10 euro korting op je bestelling. Let op: je dient minimaal voor 65 euro te bestellen om gebruik te kunnen maken van deze actie. Je betaalt nooit verzendkosten.

Deel dit artikel: