Mascolori schoenen - perfect voor een feestje

Mascolori schoenen – perfect voor een feestje

Je outfit voor de feestdagen maak je af met een goed paar schoenen. Ook ik draag vooral sneakers, maar er zijn genoeg leren schoenen die eenzelfde creativiteit uitstralen. Mascolori blijft wat mij betreft de godfather van de handgemaakte artistieke – misschien zelfs ietwat excentrieke – Italiaanse schoenen.

Mascolori Panama Lines

Ze blijven continu nieuwe paren aan de collectie toevoegen. Dat moet ook wel, want van elk ontwerp worden er slechts 50 paar gemaakt. En zijn die op? Dan zijn ze ook echt op. Zo weet je dus dat de kans klein is om wanneer je een paar Mascolori’s aan je voeten hebt. De nieuwste toevoegingen – waarvan je afbeeldingen ziet in dit artikel – zijn op het oog voor dit merk wat bescheiden. Maar kijk je beter en van dichtbij, dan zie je vakmanschap en vette details (zoals de glinsterende druppeltjes in het paartje hieronder).

Mascolori Drops

De schoenen zijn online te koop, maar ook in de Mascolori Store in Rotterdam, op 10 minuutjes lopen van het Centraal Station. Ook hier check je de bij de schoenen passende dassen, riemen, veters en strikken.

Mascolori White Noise

En wil je in die schoenen ook nog eens je eigen sokken aanhebben? Dat kan! Want naast het maken van schoenen en sokken heeft Mascolori zich ook het doel opgelegd om creativiteit te stimuleren. Op dit moment word jij uitgedaagd om een sok te ontwerpen met als thema ‘beweging’. Dit alles in het kader van de Sock Design Contest die in samenwerking met het Scapino Ballet in de steigers is gezet. De zullen terug te vinden zijn in de Mascolori x Scapino Sock Box die begin 2016 verkrijgbaar zal zijn. Met de verkoop van de winnende sokken wordt tevens geld ingezameld voor dit Rotterdamse ballet. Voor meer informatie over de wedstrijd, klik je hier. Mooie bezigheid voor de kerstvakantie!

Mascolori Cracked Electric Blue Yellow Snake Dream

Volg Stijlkoning op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte.

Deel dit artikel: