Abercrombie & Fitch én Primark Almere

Abercrombie & Fitch én Primark Almere

Vandaag opent in Almere de nieuwste en grootste vestiging van Primark in Nederland en morgen gaat in Amsterdam de eerste Nederlandse Abercrombie and Fitch winkel open. Ja, het zijn uitbreidingen van het retail-landschap waar de meningen over verdeeld zijn!

Abercrombie & Fitch: De marketingmachine was al geruime tijd in volle gang, én met succes. Twitter staat vol met Tweets van meiden die al uitkijken naar de opening van de Abercrombie & Fitch flagshipstore in de Leidsestraat in Amsterdam. Ze zijn enthousiaster over de halfnaakte A&F-modellen die al sinds vorige week de komst van het merk aankondigen dan over de kleding. In de winkels staan naast deze heren ook mooie vrouwelijke verkoopsters. Reden genoeg om er eens een kijkje te nemen dus! Morgen, 13 december, opent deze eerste Nederlandse Abercrombie and Fitch om 11.oo uur zijn deuren. A&F staat bekend om zijn sportieve kleding met grote logo-opdruk. Afgelopen decennium was deze al eens erg populair in Nederland; je liet ermee zien dat je voor een trip in de VS was geweest… of later, in Turkije…

Primark: Voor basics als ondergoed en t-shirtjes, maar ook voor goedkope accessoires en schoenen ben je bij Primark aan het goede adres. De drukte in de Nederlandse winkels weerhoudt je er misschien van om er regelmatig  naartoe te gaan, maar hopelijk neemt dit af met de opening van de nieuwe en tevens grootste Primark van Nederland in Almere. Zoals altijd is dit filiaal ook weer makkelijk bereikbaar met de trein en het openbaar vervoer. Verwacht niet jaren intensief de  Primark-kleding te kunnen dragen; maar daar is de prijs natuurlijk ook niet naar. Truien kosten rond de 15 euro, maar zijn over het algemeen ook 100% synthetisch -tijdens het stappen oppassen dus voor sigaretten!-.

Mocht je dit jaar tijdens de kerst aan de dis in een goed foute kerst trui willen verschijnen; dan hoef je niet meer je oma of tante aan het werk te zetten om er een te breien. Primark heeft een uitgebreide collectie met foute prints!

Deel dit artikel: