Alzheimer SOCKS: sokken voor het goede doel

Alzheimer SOCKS: sokken voor het goede doel

Twee verschillende sokken is niet geheel gebruikelijk. Maar toch; als we dit paartje zo zien, verafschuwen we het ook allerminst! En al zeker niet als je het verhaal erachter hoort.

Dit zijn namelijk Alzheimer SOCKS waarvan de gemaakte winst wordt gedoneerd aan Alzheimer Nederland voor onderzoek naar de ziekte aan het VUmc Alzheimercentrum.  Want 1 op de 5 Nederlanders krijgt met alzheimer of een andere vorm van dementie te maken en een medicijn is er nog niet.

Alzheimer SOCKS Mart Visser Frans Molenaar

De twee verschillende sokken staan voor de verwarring waarmee patiënten te maken hebben en deze Alzheimer SOCKS hebben ook als doel om de ziekte meer bespreekbaar te maken. De blauwe sok is ontworpen door Mart Visser, de gestreepte is van de hand van (de erven van) Frans Molenaar.

Help mee en koop een paar Alzheimer SOCKS (of draag zelf twee verschillende sokken voor meer awareness, zo ben je wat ons betreft ook een held op sokken). Ze zijn te koop bij Albert Heijn, V&D en C&A, maar ook online via deBijenkorf.nl of www.alzheimersocks.nl. Ze kosten €6,99 euro per paar of €9,99 euro voor twee paar. Klik hier voor meer info over het initiatief.

Alzheimer SOCKS sokken

Volg Stijlkoning ook op: Instagram en Facebook.

Deel dit artikel: