Bivak-Baardmuts

Bivak-Baardmuts

 Dat de winter zijn intrede weer gaat doen, is steeds beter te merken -twijfel bestaat natuurlijk of hij überhaupt wel weg is geweest-. De komende winter zou volgens kenners wel eens zeer streng kunnen worden. Om hierop helemaal voorbereid te zijn en straks de Elfstedentocht ook stijlvol te kunnen  schaatsen, is de Beardcap van Vík Prjónsdóttir een goede musthave. Zeker ook door die kekke snor! Want gezichtshaar is in ieder geval terug van weggeweest!

 

Het dragen van een bivakmuts leek alleen nog maar weggelegd voor overvallers, maar daar komt hier weer verandering mee. Hoewel je zeker de aandacht zult trekken, zal de politie de politie de achtervolging niet inzetten bij deze muts.

Vik Prjónsdóttir is een design collectief dat in het verleden al verschillende awards in de wacht sleepte met hun verrassende ontwerpen. De Beardcap is gemaakt van IJslandse schapenwol en daarmee ben je dus verzekerd van een warm hoofd. Hij is te verkrijgen in de webshop van Vík Prjónsdóttir, maar in Nederland onder andere ook verkrijgbaar bij het Mini Shopping Center of Cool en OPTIONS! in Amsterdam.

Deel dit artikel: