Breaking Rocks: sweaters met psychedelische prints

Breaking Rocks: sweaters met psychedelische prints

Het is altijd prettig om een comfortabele trui aan te hebben, maar het is nog prettiger als die comfortabele trui er ook nog eens cool uit ziet! Qua model zijn de truien van Breaking Rocks eigenlijk sweaters in hun simpelste verschijningsvorm, maar de prints van deze sweaters zijn ter compensatie lichtelijk hysterisch. Nou ja, lichtelijk…

Breaking Rocks palm

Breaking Rocks kwam met hun eigen ontwerpen, omdat ze de standaard printjes die te vinden zijn op sweaters toch veel te saai vonden. Hun truien geven aan wat de mensen achter dit merk nou echt tof vinden. En dat gaat van katten, tot snoepjes tot en een strak blauwe lucht, gezien vanaf een badhanddoek. De truien werden in eerste instantie gemaakt voor een select gezelschap, maar al snel bleek de vraag naar deze coole truien zo groot te zijn, dat de bedenkers van Breaking Rocks hun ideeën commercieel konden exploiteren.

Breaking Rocks kat

Naast coole prints, staat ook de kwaliteit van de sweaters hoog in het vaandel bij Breaking Rocks. De truien zijn gemaakt van 100% katoen en door een special printtechniek blijven de kleuren van de prints ook bij veelvuldig wassen perfect.

Breaking Rocks snoep

De truien van Breaking Rocks zijn online te koop en ze kosten €77,- per stuk. Maar, jij kunt er ook een winnen! Innit Magazine, het digitale maandblad waar Stijlkoning een spread in verzorgt, mag er namelijk een weggeven. Meedoen? Klik dan hier en kijk op pagina 47-48 hoe je mee doet!

Breaking Rocks space

Deel dit artikel: