Buddha to Buddha webshop

Buddha to Buddha webshop

Buddha to Buddha is voornamelijk bekend om zijn tijdloze zilveren sieraden. In de meeste gevallen zijn deze erg massief en daardoor ook erg mannelijk en stijlvol. Ook wordt er regelmatig leer verwerkt in de ontwerpen, wat helemaal aansluit bij de huidige trend van leren accessoires voor mannen. Een Stijlkoning-favoriet is armband Jack. Hij heeft een groene hagedissenleren band met een zilveren sluiting. Naast de uitvoering in uitgesproken groen, is hij ook verkrijgbaar in andere kleuren, waaronder zwart en cognac. 

Minder bekend zijn de andere lifestyle producten vam Buddha to Buddha, waaronder tassen en kleding, zeker ook tekenen van goede smaak! Nieuw in de collectie herfst/winter 2012-13 is bijvoorbeeld onderstaand shirt, Chef.

 

Nu komt het echte nieuws, de producten van Buddha to Buddha zijn sinds kort ook online te koop in hun eigen webwinkel. De eenvoudige manier van shoppen helpt je weer verder om te leven volgens de Buddha to Buddha filosofie: “making the most of each day in an easy-going and natural manner”

 

Deel dit artikel: