Converse Counter Climate Rubber Footwear

Converse Counter Climate Rubber Footwear

De zomer kwam pas laat op gang, maar desalniettemin kunnen we er zeker van zijn dat de herfst niet lang op zich zal laten wachten. Tijd dus om ook te zorgen dat je garderobe klaar is voor regenachtige dagen. Je hebt vast al een regenjas in de kast hangen, maar qua schoenen vind ik het altijd lastig. Zodra er ook maar iets van regen in de lucht hangt, blijven mijn suede schoenen en sneakers in de doos. Ze moeten wel als nieuw blijven. Maar wat draag je dan?

Chuck II Rubber

Converse komt dit seizoen met een mooie optie, het merk brengt ons deze herfst namelijk Counter Climate Rubber Footwear, dat zijn de All Stars zoals je ze kent, maar dan gemaakt van materialen zoals waterafstotend rubber en waterdicht neopreen. Bij All Stars denk ik niet snel aan sneakers die geschikt zijn voor de winter, maar deze collectie heeft een isolerende werking. Voor een compleet plaatje kun je ook terecht voor backpacks, duffel bags en regenjassenChuck II Rubber

Vind je deze rubber versies nu wel heel praktisch om mee door de waterplassen te lopen, maar toch wat te heftig om ook de hele dag mee op kantoor of school te zitten? Dan is er ook een lijn met Counter Climate Shield Canvas Footwear: gemaakt van het vertrouwde Canvas, maar wel met een waterafstotend laagje. Voor meer info check je de website van Converse.

Converse counter climate shield canvas collection

Deel dit artikel: