Double U Frenk - statement sieraden voor de man

Double U Frenk – statement sieraden voor de man

Graag delen we nog een Stijlkoning-favoriet met je: Double U Frenk. Via Instagram ontdekten we dit merk en we waren meteen onder de indruk van zowel de fotografie als hun sieraden.

Collectie overzicht Double U Frenk

Er is een trend gaande waarbij mannen steeds vaker en meer opvallende sieraden dragen. In plaats van een simpel zilveren kettinkje dat onder de kleding werd gedragen, laten mannen nu hun kettingen met opvallende hangers daadwerkelijk zien. En in plaats van de strakke kralenkettinkjes die in het vorige decennium om onze nekken prijkte, zijn het nu vooral de lange varianten die je overal ziet.

kettingen Double U Frenk

En dat is precies waar ook de collectie van Double U Frenk uit bestaat, mannelijke varianten van de statement ketting. Ze hebben verschillende hangers, verrekijkers en veren, Buddha’s en Fatima’s en grote gekleurde stenen. Niet alleen zijn ze goed in kettingen: ook weet dit merk wel hoe je een mooie ring maakt. We houden van hun zegelringen: massief en mannelijk. De foto’s spreken voor zich!

Beeld ketting Double U Frenk 2

Graag hadden we jullie nog wat verteld over de gedachte achter de sieraden, de betekenis van de naam Double U Frenk en de geschiedenis van het merk. Deze moeten we jullie schuldig blijven: onze vraag werd niet begrepen. Want hoewel je tegenwoordig makkelijk de vetste merken ontdekt via sociale media, taalbarrières blijven bestaan.

ring en ketting Double U Frenk

Je bestelt de sieraden van Double U Frenk eenvoudig via hun website, of je koopt ze in een winkel wanneer je deze zomer naar Italië op vakantie gaat. Op dit moment zijn er nog geen fysieke verkooppunten in Nederland. En wanneer je denk dat de sieraden toch niet helemaal jouw stijl zijn, dan is het volgen van hun Instagram-account dus toch zeker een aanrader!

Beeld ketting Double U Frenk 3

Volg ons ook op: Instagram en Facebook.

Deel dit artikel: