Extravagante schoenen van Mascolori

Extravagante schoenen van Mascolori

Wanneer je op zoek bent naar een uniek paar schoenen -voor een bijzondere gebeurtenis of voor de doordeweekse donderdag- kijk dan vooral ook op de website van Mascolori. In deze webshop vind je namelijk uitgesproken schoenen waaraan je niet snel voorbij loopt.

Mascolori

De missie van dit label is om meer kleur in het straatbeeld te brengen. Het Nederlandse ‘doe maar gewoon…’ is dan ook absoluut niet van toepassing op deze paren. Mascolori –wat ‘meer kleur’ betekent- heeft een breed assortiment dat slechts in kleine oplages handmatig wordt gemaakt. Regelmatig worden ook nieuwe ontwerpen toegevoegd aan de webshop. Zo ben je er zeker van dat je een uniek paar bezit!

Mascolori nachtboeket

De schoenen zijn ook nog eens prettig geprijsd (van €99,- tot €179,-) en dit maakt je alleen maar nog hebberiger. Ook zijn er voor een aantal paren matchende riemen te koop. Naast de webshop is het ook mogelijk om op zaterdagen in de fysieke Mascolori store in Rotterdam langs te gaan.

Mascolori schoenen met riem

Toegegeven, het lijkt er sterk op dat Gerard Joling en Gordon ook minstens één paar Mascolori schoenen in hun kast hebben staan. Waarschijnlijk zul jij zelf onderstaand paar niet vaker dragen dan naar dat ene Toppers-themafeest, maar ze blijven wel heel cool!

Mascolori zilveren glitter schoenen

Deel dit artikel: