Feestjasjes om met Kerst en Oud & Nieuw te shinen

Feestjasjes om met Kerst en Oud & Nieuw te shinen

Van alle stress rondom de feestdagen – wat zet ik op tafel, wie bezoek ik wanneer en vooral wat doe ik aan – ben ik wat wars. Maar toch is er natuurlijk niets mis mee om wat extra aandacht aan je outfit te besteden. Om heel eerlijk te zijn wordt dat ook wel een beetje van je verwacht op de gala’s, diners en borrels die in het verschiet liggen. Daarom dus feestjasjes!

Er goed uit zien wordt ons door de verschillende ketens ook wel heel makkelijk gemaakt. Bijna allemaal hebben ze een collectie in de rekken hangen waarmee je zeker indruk maakt op je oma tijdens het kerstdiner. Of op die ene chick met Oud & Nieuw.

Je komt bijna om in de verschillende smoking-jasjes, velours colberts en pantalons met goede snit. Daarom dit overzichtje met gelijk ook de prijs en waar je het een en ander online kunt bestellen. Want in december is het al druk genoeg in de stad.

Esprit - blauw smokingjasje extra slim fit
Esprit – 130 EUR (extra slim fit en dus een perfecte snit… als je er het lichaam voor hebt)

Mango - blauw jasje

Mango – 70 EUR (lekker kleurtje, niet te kerstig)

WE - subtiel ruitje

WE – afgeprijsd naar 50 EUR (subtiele ruit die de hele winter kan)

ZARA - jacquard feestjasje

Zara – 100 EUR (jacquard: ik zei toch feestjasjes?!)

Mango - velour smoking bordeaux

Mango – 100 EUR (bordeaux fluweel en daarom een tikje Hugh Hefner)

ZARA - wit

Zara – 129 EUR (wit fluweel en absoluut niet geschikt voor kantoor)

En wanneer je helemaal los wil gaan…

… dan heeft WE geen feestjasje, maar een heel mooi pak in de aanbieding (nu nog figuurlijk, maar het zou mij niets verbazen als deze jongen snel met grote kortingen de deur uit gaat). Want voor heel veel gelegenheden is hij ook niet geschikt. Maar je maakt hier zeker een entree mee. Voor deze driedelige outfit (pantalon – gilet – colbert) betaal je afgerond 200 euro.

WE - driedelig pak geruit

Blijf of de hoogte en volg Stijlkoning via Instagram en Facebook.

Deel dit artikel: