Full-printed sweaters, shirts en tanktops

Full-printed sweaters, shirts en tanktops

Eerder schreven we over de truien van Breaking Rocks: simpele sweaters met psychedelische prints en in de voorbije jaren zagen we nog veel meer versies voorbij komen van shirts en sweaters volledig bedekt met dierenhoofden, hamburgers, en andere fotografische prints. Inmiddels hebben we dat wel gezien, maar we zijn nog lang niet uitgekeken op heftig bedrukte kledingstukken. Waren het eerst fotografische prints, nu zijn we vooral onder de indruk van cartoons en illustraties. Het zijn nog steeds geen items waarmee je in de kroeg over het hoofd gezien wordt, maar ze geven wel weer een nieuwe spin aan het genre.

color stars 1 full-printed sweaters

trui links – trui rechts

Een webshop waar we alleen maar verlekkerd doorheen kunnen klikken is Color Stars, gevestigd in Hong Kong. De items hebben een prettig prijsje – vooral ook door het land van herkomst – maar ze zijn wel steeds gemaakt van 100% katoen. Fijn, want synthetisch is eigenlijk geen optie. Wij hebben onze favorieten even verzameld. Dan hoef jij zelf niet meer de hele site door te spitten. Doen wij gewoon voor je, zo zijn we!

color stars 2 full-printed sweaters

trui linkstrui rechts 

color stars 3 full-printed sweaters

trui links trui rechts

Bijna alle modellen en prints zijn ook terug te vinden in t-shirt en tanktop versies. Vind je het misschien allemaal iets teveel Aziatisch-kinderlijk? Dan heb je een punt. Maar aangezien we tegenwoordig allemaal rondlopen met baarden, snorren en tattoo’s wordt de child factor ons inziens direct opgeheven.

color stars 4 full-printed sweater

 

trui

color stars 5 full-printed sweater

trui linkstrui rechts

Let op, Stijlkoning heeft geen ervaring met de levering en afhandeling van orders via deze webshop. Volg ons ook op: Instagram en Facebook.

Deel dit artikel: