Hat feathers & feather bowties

Hat feathers & feather bowties

Soms wil je jezelf gewoon eens een veer in je kont steken. Of in je hoed. Of in je strik. Want “the only thing that sets us apart from the animals, is our ability to accesorize.” Inderdaad, daarom mogen wij mannen best wat uitbundiger met accessoires aan de slag gaan! Wij waren vroeg uit de veren en hebben twee ontzettend toffe kleine merkjes voor je gevonden!

TOUCHÉTODAY

Bij Stijlkoning houden we wel van hoeden, petten en andere hoofddeksels in alle maten en soorten; of ze nu vintage zijn of van de Kalverstraat. Maar vooral voor die laatste categorie geldt dat ze best wat meer persoonlijkheid kunnen gebruiken. Kijk, dan ben je bij TOUCHÉTODAY aan het goede adres. Met hun kleurrijke veren kun je zeker pronken: ze zijn de perfecte pluim op je hoed. Hun hat feathers zijn te bestellen via de website (vanaf 19,00 EUR inclusief shipping), maar neem ook zeker even een kijkje bij de rest van hun assortiment. TOUCHÉTODAY doet namelijk nogal coole dingen met 3D printen. Iedereen heeft toch wel een plekje voor een Space Invader-pin?

touchetoday redish hat feather

touchetoday blueish hat feather

touchetoday greyish hat feather

GOLETZ BOWTIES

Ben je geen hoedenman? Geen probleem: als je later oud bent komt er nog gelegenheid genoeg. Maar een mooie vlinderdas, die hoor je ongeacht je leeftijd toch wel in je kast te hebben. Je kunt hem dragen op bruiloften, met oud & nieuw, tijdens onvermijdelijke gala’s, maar ook gewoon op donderdag. En waarom dan niet eentje met veren, voor extra cachet? Wij vonden voor jou GOLETZ BOWTIES, genoemd naar de jonge oprichter Daniel Goletz uit Berlijn. Hij was al tijden onfortuinlijk op zoek naar een perfecte aparte vlinderdas en besloot ze daarom maar zelf te maken. De liefde voor vogels kreeg hij als kleine jongen van zijn opa mee, hun kleurrijke veren gebruikt hij nu in zijn ontwerpen. De prijzen? Die starten bij 80 euro. Deze bowties zijn te koop via de website.

GOLETZ BOWTIES - tigga - feather bowtie

GOLETZ BOWTIES - eddy - feather bowtie

GOLETZ BOWTIES - melody - feather bowtie

GOLETZ BOWTIES - dizzy - feather bowtie

GOLETZ BOWTIES - kikery - feather bowtie

PS: valt het op dat er naast het gebruik van veren, een tweede opvallende overeenkomst tussen beide merken is? Beide SCHRIJF JE MET HOOFDLETTERS.

Volg Stijlkoning ook op: Instagram en Facebook.

Deel dit artikel: