Kerstcadeaus voor Stijlkoningen

Kerstcadeaus voor Stijlkoningen

De tijd begint te dringen, Kerstmis is al bijna te ruiken. Doe je aan kerstcadeaus en weet je nog steeds niet wat te vragen? Of moet je een cadeau regelen maar weet je niet waar je het moet zoeken? Met onderstaande cadeautips toon je ontzettend je liefde!

Puma XT2 Leather Cashew-Turtledove

Puma XT2 Leather Cashew-Turtledove

Sneakers kun je nooit genoeg hebben en die heb ik dus ook genoeg. Maar zo niet, Puma’s. En als ik deze zo zie moet daar heel snel verandering in komen. Verkrijgbaar via Puma’s webshop(afgeprijsd naar 105,-)

Reclaimed Vintage – shirt met franjes

reclaimed vintage suedette cowboy shirt with fringing

Waarom wist ik tot afgelopen week niet van het bestaan van het merk Reclaimed Vintage? Misschien omdat het alleen maar verkrijgbaar is via Asos, maar alles past zo bij mij in de kast. Maar dit shirt met franjes is toch wel de echte topper. (prijs: 96 euro)

Alfredo Gonzales Breakfast Pack

Alfredo Gonzales breakfast pack

Vijf paar sokken in een box die samen een compleet ontbijt vormen met spek, eieren, jus en croissants: zogenaamd ‘foodwear’ dus. Wat wil je nog meer? Onder andere verkrijgbaar in de eigen webshop van Alfredo Gonzales. (prijs: 45 euro)

Ongestrikte vlinderdas

H&M ongestrikte vlinderdas

Wil je tijdens de feestdagen of in 2016 op netjes gaan, maar eens wat anders dan een vlinder- of een stropdas? Deze das moet je dan hebben. Te koop bij H&M voor krap 10 euro.

The Dutch Hatter – open crown hoed

the Dutch Hatter open crown

Hij doet misschien wat ‘Amish’ aan, maar dat is juist wat deze hoed zo tof maakt. Dit model van The Dutch Hatter wil je niet alleen op tijdens een bad hair day, maar eigenlijk elke dag en je besteld ‘m hier. Op het Intagram-account zie je hoe vet ze staan op een hoofd. (afgeprijsd naar 120 euro)

Volg ook Stijlkoning op Instagram.

Deel dit artikel: