Komono komt met Optical Collection

Komono komt met Optical Collection

Misschien ken je het Belgische merk Komono van zijn zonnebrillen en horloges. Stuk voor stuk strakke accessoires; voor opsmuk en opvallende designs moet je niet bij dit merk zijn. De ontwerpen trekken juist de aandacht door de eenvoud en schoonheid.

Van zonnebrillen is het een logische stap naar echte brillen, en die stap gaat Komono dan ook maken. Ze komen met een hele reeks stylish modellen van een superieure kwaliteit. Vanaf nu wordt de aantrekkelijk geprijsde collectie uitgerold verschillende optiekzaken. Daarmee wordt het interessant om meerdere brillen te bezitten, waarmee je kunt afwisselen naar gelang je outfit en humeur.

Komono beaumont tortoise gold

13 verschillende monturen zijn ontworpen, die elk weer in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar zijn. Het totaal komt daarmee op zestig verschillende monturen. Een indrukwekkend aantal voor een lancering. En check hier gelijk ook de wat mij betreft de indrukwekkendste bril:

Komono bril

De brillen zijn alleen bij de opticien te verkrijgen. Deze keuze is bewust gemaakt: je ogen zijn misschien wel je kostbaarste bezit en zo krijg je bij aankoop een goede oogcheck, uitgevoerd door een gekwalificeerde opticien. De prijzen voor de monturen starten vanaf 99,95 EUR.

Komono Dexter Glossy Silver

Martin Black Gun

Komono Charles Rosé

Komono Harris black

Volg Stijlkoning ook op Instagram.

Lees hier het vorige artikel over het nieuwste luchtje van Comme des Garçons: BLACKPEPPER.

Deel dit artikel: