Liger: Een shirt als canvas

Liger: Een shirt als canvas

Liger is een nieuw merk dat op t-shirt gebied eens iets heel anders. Nou is dat redelijk ambitieus voor een kledingstuk dat al honderden keren opnieuw is uitgevonden. Maar door unieke ‘kunstwerken’ van designers op slechts 360 shirts te drukken, komt Liger wel een heel end!

Liger sfeer 1

Zes keer per jaar komt het label met een nieuwe ‘wave’ van zes shirts, ontworpen door zes designers. Zij krijgen de volledige creatieve vrijheid, waardoor originaliteit gewaarborgd is. Voor de eerste wave werden Raoul Deleo, Luuk Bode, Eelco van den Berg, Lennard Schuurmans, Darrin Umboh en Meni Tzima ingeschakeld.

Liger - designs 1

Elk Liger shirt heeft zijn eigen unieke nummer, van 001/360 tot en met 360/360. Hierdoor worden zijn de shirts meteen een collector’s item. Mocht een shirt binnen no-time uitverkocht zijn, dan kun je er ook zeker van zijn dat je je kans hebt gemist. Shirts zullen nooit opnieuw uitgebracht worden.

Liger - designs 2

De merknaam is geïnspireerd op de liger. Een dier dat ontstaat als een leeuw en een tijger het héél gezellig hebben. De uniekheid van deze dieren, is ook van toepassing op de shirts. Liger shirts zijn in verschillende winkels verkrijgbaar, maar kunnen ook via de website worden aangeschaft. De shirtjes kosten net geen 50 euro per stuk.

Liger sfeer 2

Deel dit artikel: