MELOW Underwear

MELOW Underwear

Wij van Stijlkoning.nl zijn niet saai en houden ook niet van saai. Je ziet hier dan ook regelmatig de meest drukke printjes voorbij komen, die op dit moment helemaal hip zijn. Daarnaast vinden wij het een dooddoener om veel tijd in je outfit te steken, maar dan geen aandacht te besteden aan je ondergoed. Daarom worden wij ook zo blij van de boxershorts van MELOW Underwear. Die hebben namelijk coole en ietwat drukke prints, waarmee je heel  snel duidelijk maakt dat je op de details let.

Melow set

Twee jaar geleden startten twee Utrechtse jongens MELOW Underwear. Zij wilden ondergoed dat precies voldeed aan al hun wensen. En dan kun je ze natuurlijk zelf het beste maken! De boxershorts van MELOW zijn tot in de puntjes afgewerkt, zo zorgen de dubbele Engelse naden voor kwaliteit en comfort. Bij ondergoed is dat misschien nog wel het belangrijkste! De katoenen stoffen worden gehaald in SoHo. Een van de meest toonaangevende wijken in New York voor mode en architectuur. De sfeer die daar heerst, sluit naadloos aan bij MELOW: opvallend, creatief en enthousiast.

DSC_2153

De jongens hebben succes, want de boxershorts van MELOW worden op steeds meer plaatsen verkocht. Stijlkoning is fan, maar ook de rappers Polska en Jebroer zijn inmiddels veelvuldig dragers van dit merk. Redenen genoeg dus voor MELOW om met een nieuwe collectie te komen.  Daarin onder andere een wel heel luchtige print, ideaal voor de zomer dus!

collectie 3

De boxershorts zijn verkrijgbaar bij deze winkels, maar natuurlijk ook online in de eigen webshop. Voor de volledige collectie kijk je even op hun website. Er wordt steeds maar een beperkt aantal boxers met dezelfde print gemaakt. Je bent er dus zeker van dat je met een MELOW een redelijk exclusief stuk textiel in huis haalt. Voor 25 Euro heb jij er een in je bezit en heb je verder geen broek meer nodig!

Melow twee

Deel dit artikel: