Nieuwe merken bij MEN_at_WORK: OnePiece en Eleven Paris

Nieuwe merken bij MEN_at_WORK: OnePiece en Eleven Paris

MEN_at_WORK, de multi-brand retailer met hippe kleding voor jongeren,  heeft twee nieuwe merken in zijn assortiment opgenomen: Eleven Paris en OnePiece. Misschien is het even wennen, maar ze lijken veel potentie te hebben! Mocht je enthousiast worden, de items zijn ook verkrijgbaar in de MEN_at_WORK-webshop.

Eleven Paris: T-shirtjes heb je nooit genoeg. En t-shirtjes met coole prints zeker niet! Daarvoor ben je bij Eleven Paris aan het goede adres. MEN_at_WORK heeft een rits t-shirts in het assortiment waarop beroemdheden te zien zijn met een snorretje. Helaas is het aanbod van Eleven Paris bij MEN_at_WORK  beperkt. Dit merk heeft namelijk veel meer te bieden. Op de website van Eleven Paris vind je onder meer mooie overhemden en schoenen en slippers met vette prints.

OnePiece: Ok… wij weten wat je denkt wanneer je bovenstaande foto ziet…

Maar toch, even een stapje terug. Stel je voor, het is zondagmiddag. Afgelopen nacht ben je naar een geweldig feest geweest en dat merk je ook! Gisteren zag je er slick uit, maar nu heb je toch even wat andere prioriteiten… En kijk nu nog eens naar de foto’s en zeg nu zelf: hoe relaxed zijn deze jumpsuits/onesies van OnePiece? Ze hebben zelfs een praktische dubbele rits! Oké, een sollicitatiegesprek is misschien te veel van het goede, maar als echte Stijlkoning kun je je er ook gerust mee in de openbaarheid vertonen!

Deel dit artikel: