Strikken van Strikstof

Strikken van Strikstof

Ben je nog naarstig op zoek naar een outfit voor deze kerstdagen? En weet je zeker dat je afkeurend wordt bekeken wanneer je niet op chique aan het diner verschijnt? Maar vind je alles wat in de winkel hangt toch wat te formeel? En vind je dit ook veel vragen om een blogpost mee te starten?

Antwoordde vier keer met ja? Of toch in ieder geval drie keer? Kijk dan eens naar de vlinderdassen van Strikstof. Want bovenop het feit dat hun merknaam al goed gevonden is, zijn de dassen ook nog eens top. Na bijna twee jaar van ontwerpen en ontwikkelen, is het merk recentelijk gelanceerd. De eerste collectie bestaat uit tien karaktervolle bowties met verrassende prints in stijlvolle kleuren, gemaakt van ruwe materialen.

schermafbeelding-2016-12-19-om-22-00-18

De bowties zijn supergeschikt voor de feestdagen, maar kun je ook nog tijdens alle andere dagen van het jaar omdoen, als opfluffer van je outfit. Ze zijn namelijk bedoeld voor Stijlkoningen die er altijd graag goed uitzien. Want elke dag telt. “Make It Count” is dan ook het Strikstof-motto dat op de tinnen bewaardoosjes waar je strik in wordt geleverd is terug te vinden.

Iedere Strikstof-bowtie heeft zijn eigen persoonlijkheid en wordt met de hand gemaakt in Portugal. Het verdere doel van de jongens achter het merk is de drempel om een bowtie te dragen te verlagen. De bow-ties van Strikstof zijn o.a. verkrijgbaar bij de Amsterdam Barber Shop en via de webshop: www.strikstof.com.

Strikstrof
Strikstof
Strikstof
Deel dit artikel: