Nu ook Buddha to Buddha in webshop Sieraden.com

Nu ook Buddha to Buddha in webshop Sieraden.com

Wij hebben het al vaker hier geroepen: De Nederlandse man draagt veel te weinig sieraden! Een mooie klok wordt nog wel gedragen en geaccepteerd (net als natuurlijk de trouwring), maar verder houden wij mannen het over het algemeen bescheiden! Zonde! Want er is zoveel moois te krijgen, juist ook voor mannen. Dat valt helemaal op wanneer je een kijkje neemt in de webshop van Sieraden.com! Zij zijn steeds bezig om hun collectie sieraden voor mannen uit te breiden om zo het assortiment voor elke man aantrekkelijk te houden. De laatste toevoeging aan de webshop is het merk Buddha to Buddha.

Sieraden.com armbanden Edwin -  Chain Big

Armbanden: Edwin (boven) en Chain Big

Al eerder hadden wij het over de armbanden en andere sieraden van Buddha to Buddha. De man achter dit merk, Batul Looman, raakte geïnspireerd in India en bedacht daar de merknaam en de armbanden met grove, klassieke schakels die opvallen en een stoere, eigen identiteit hebben.

Ringen: Ben (links) en Hakim

Ringen: Ben (links) en Hakim

Door het grote succes is de collectie steeds verder uitgebreid. De armbanden en ringen van Buddha to Buddha worden allemaal met de hand gemaakt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van 925 sterling zilver en leer. Zo heb je met een sieraad van Buddha to Buddha altijd een kwaliteits item, dat niet snel uit de mode zal raken. Grote DJ’s en voetbalgrootheden zijn al gek op het merk en worden veelvuldig gespot met een opvallend item van Buddha to Buddha om hun arm of vinger.

De webshop Sieraden.com heeft zijn assortiment met dit merk uitgebreid, om zo nog beter in te springen op de laatste trends qua heren sieraden. Naast de Buddha to Buddha sieraden, vind je hier onder andere ook de merken Diesel, Fossil en Emporio Armani. Maar deze merken kunnen in onze ogen nog veel leren door eens te kijken naar de Buddha to Buddha armbanden!

Armbanden Armbanden Ben -  Jack Leather Cognag

Armbanden Ben XL BlackJack Leather Cognac

Deel dit artikel: