Online schatten - de Stijlkoning-musthaves

Online schatten – de Stijlkoning-musthaves

Wat is er nu soms fijner dan online en op social media op zoek te gaan naar nieuwe must haves? Verlekkerd te kijken naar kleding en accessoires die nog niet verkrijgbaar zijn of je budget simpelweg te boven gaan? Wij zetten ze hier op een rijtje zodat jij de interwebs niet meer hoeft af te struinen (of wel natuurlijk!).

wine tote

Hoewel de zomer steeds vaker voorbij lijkt, denken wij dit jaar nog wel verschillende keren te gaan picknicken. En daar hoort toch ook echt een drankje bij. En hoewel we normaal dit altijd in een plastic tas van Dirk meenemen, is deze wine tote van Karu toch een tien maal mooiere oplossing. Prijs? Ons onbekend.

Denham Soap Nuts virgin

Wat vind je van de kleur van deze jeans van Denham? Wij waren op slag ontgoocheld. Het bijschrift geeft veel stof tot nadenken, maar leidt niet naar deze broek. Hoe, wat, wanneer en waar weten wij dus ook niet.

Dr. Martens rugzak

 

De lederen backpacks van Dr. Martens maken ons sowieso vaak blij, maar de special editions die zo af en toe worden gelanceerd zo niet nog meer. Check deze dan met Aztec print! En check gelijk ook dat prijsje…

 Qnoop

Ben jij vaak sokken kwijt in de was? Wij ook niet, maar wat we wel weten is dat het een pleuriswerk is om de verschillende sokken bij elkaar te vinden en in elkaar te vouwen. Daarvoor komt Qnoop met sokken die je tijdens het wasproces  kunt pairen, zodat ze nooit meer van elkaars zijde wijken. Jammer alleen dat de kleurtjes en patroontjes wat degelijk zijn. Maar daarentegen zijn ze wel weer sustainable!

Dunk cloud

Met Nike Air’s lijkt het of je op wolken lijkt, maar toch blijft onze favoriete uitvoering de Dunk High. En met dit printje loop je – ondanks het ontbreken van Air – toch op wolken!

Dries van Noten

En als we het dan toch over accessoires hebben, kijk dan eens naar dit laatste ‘dingetje’. Want zeg, jongens. Hoe heet zoiets? Een soort van… dingetje? Een gilletje maar dan alles behalve dat? Desalniettemin: doe ons er een. De zomercollectie van Dries van Noten voor dit jaar zat er vol mee. En zoals je ziet upgrade je er elke outfit mee!

Deel dit artikel: