Rommy de Bommy's vlinderdassen zijn om op te vreten!

Rommy de Bommy’s vlinderdassen zijn om op te vreten!

Soms moet je jezelf en het leven niet te serieus nemen, en qua kleding mag je ook best wel eens een grapje maken. Nou, dan heb ik iets voor je gevonden! Want hoewel Rommy de Bommy heel veel –internationale – aandacht krijgt voor haar ‘levensechte’, smakelijke foodtassen op modeblogs maar ook in serieuzere media (hallo Omrop Fryslan, hallo Huffington Post!), blijven haar vlinderdassen mijn inziens wat onderbelicht; tijd voor verandering!

rommy-de-bommy-snoepje

Rommy de Bommy brengt namelijk vlinderdassen op de markt in de meest gekke vormen en uitvoeringen. En eigenlijk doen ze totaal niet aan bow ties denken, wanneer je ze niet om een nek ziet. In eerste instantie denk je, “wat is dit voor iets gekkigs?” en vind je ze misschien wat cheesy…

rommy-de-bommy-kaas

Maar dan kom je al snel tot de conclusie dat haar creaties eigenlijk vooral ontzettend cool zijn! Ok, ikzelf zal me niet zo snel ergens vertonen met een inlegkruisje in mijn nek. Maar ik daarentegen sluit ik niet uit dat je me ooit eens met een snoepje, een plakje kaas of chocolate chip cookies om mijn nek zult zien.

rommy-de-bommy-chocolate-chip

Voor een begrafenis zijn ze wellicht wat ongepast, maar wanneer je naar een een luchtige gelegenheid gaat waar wel wordt verwacht dat je werk maakt van je voorkomen, dan weet je zeker dat je met ėėn van Rommy de Bommy’s bow ties op een positieve manier in het middelpunt zult staan.

rommy-de-bommy-klokhuis

De dassen zijn verkrijgbaar vanaf 37 euro per stuk via haar eigen webshop. Geen geld als je je beseft dat ze stuk voor stuk handgemaakt zijn. En aangezien er voor veel uitvoeringen matchende handtassen op de markt zijn, kun je samen met je vriendin de blits maken.

rommy-de-bommy-wafel

Volg Stijlkoning ook op Instagram en Facebook.

Deel dit artikel: