Scarpz; stijlvol, Italiaans, pittig en betaalbaar

Scarpz; stijlvol, Italiaans, pittig en betaalbaar

En wederom hebben we een nieuwe webshop in Nederland. En wat voor een!  Wanneer je wel eens op zoek gaat naar mooie klassieke schoenen, dan herken je misschien het probleem dat aan deze klassieke schoenen vaak ook een klassiek prijskaartje hangt. Maar toen was daar Scarpz; fijn! Want zij zorgen ervoor dat schoenen van topkwaliteit nu ook in Nederland verkrijgbaar zijn tegen gunstige prijzen.

Scarpz neemt bij twee authentieke Italiaanse fabriekjes uit de buurt van Napels, de mooiste modellen schoenen af. Hier worden de schoenen nog deels op traditionele wijze handgemaakt. Het pittige Italiaanse temperament is in elk paar en ontwerp terug te vinden. Van suede veterschoenen tot leren schoenen met gesp; het is allemaal terug te vinden in het assortiment van Scarpz. Het enige wat wij in het assortiment missen, is de dubbele gesp; toch wel één van de belangrijkste trends met betrekking tot geklede herenschoenen van dit moment. Maar valt je dat te verwijten als je net bent begonnen?

Naast de klassiekere modellen, heeft Scarpz ook een aantal modieuzere modellen opgenomen in het assortiment. Hierdoor heeft de webshop voor elk wel wat wils. De prijzen starten bij €109,- euro per paar, met een bovengrens van €129,-. Om de start van de webshop te vieren heeft Scarpz ook tijdelijk een actie met suède sneakers. Deze kun je tijdelijk voor €35,- aanschaffen. Mocht je dus mooie maar betaalbare schoenen zoeken voor je werk of een formelere gelegenheid; dan weet je nu waar je moet zijn!

Deel dit artikel: