Schoenen: Etiquette Amsterdam

Schoenen: Etiquette Amsterdam

Vlak voor het weekend lanceerde het coole schoenenmerk Etiquette Amsterdam zijn nieuwe  wintercollectie. Het luxueuze merk is relatief jong, maar timmert desalniettemin flink aan de weg. Het merk staat voor ingetogen, eigentijds en draagbare schoenen. Dit is ook duidelijk terug te zien in de nieuwe modellen. De sneakers kunnen zowel sportief gedragen worden, als stijlvol onder een pak.

De nieuwe collectie bestaat uit zowel een high top, als een low top model. De gympen worden bedacht in Amsterdam, maar handmatig in Portugal gemaakt in een kleine fabriek. De ambachtslieden gebruiken bij de productie de beste materialen; je bent dus met een paar Etiquette’s verzekerd van degelijk schoeisel. Dat rechtvaardigt de prijs ook zeker (low top 209,- / high top 249,-). Beide modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren Navy, Forest Green, Antraciet en Brown. Vooral de high tops vormen deze winter een goede toevoeging aan je garderobe.

De sneakers van Etiquette Amsterdam zijn verkrijgbaar bij een select aantal retailers. Ook is het mogelijk om rechtstreeks te bestellen bij de jongens achter het merk.

Deel dit artikel: