SPACELIFEs nieuwe Terraline jacket

SPACELIFEs nieuwe Terraline jacket

Als ergens veel innovaties ontstaan, dan is het wel in de ruimtevaart. En ook het ruimte-toerisme lijkt steeds meer binnen handbereik van iedereen te komen. Uit al deze ontwikkelingen haalt het merk SPACELIFE inspiratie en door middel van de jassen wil het merk ze praktisch beschikbaar maken voor een groter publiek.

Een jaar geleden lanceerde SPACELIFE zijn eerste jack, het Marsline jacket. Wanneer je er naar kijkt, word je direct in verwarring gebracht: is dit een astronautenpak? Of toch een jas? In ieder geval is hij ‘designed on earth, created for space’. Dit jaar is een tweede jas toegevoegd aan de collectie, het Terraline jacket.

SPACELIFE Terraline

Terraline jack

Je kunt het Terraline jack zijn als het kleine broertje van het Marsline jacket. Het jack met de groene kleuraccenten is net zo functioneel, en is ook bestand tegen alle typen (winter-)weer. De buitenkant is gemaakt van reflecterende, waterdichte microvezels. Daarnaast heeft de jas een RECCO reflector, die signalen kan terugkaatsten naar reddingsteams, mocht je in de bergen verdwaald raken. Houd je van een muziekje? In de capuchon zitten ingebouwde speakers die je met een 3,5mm plug bijvoorbeeld aansluit op je smartphone.
SPACELIFE Terraline detail

Marsline jacket

Afgelopen jaar, kwam het Marsline jacket dus al in een beperkte oplage op de markt. Maar vanwege het grote succes, komt SPACELIFE deze winter weer met een beperkte re-release van dit jack. Deze jas heeft alle kenmerken van de Terraline, maar is uitgevoerd met rode accenten. De ingebouwde speakers in de capuchon kun je bedienen via Bluetooth, of via de afstandsbediening die in de mouw is verwerkt. Ook krijg je een uitgebreide set met gadgets, zodat je ook zelf nieuwe werelden kunt ontdekken.

spacelife marsline

Het Marsline jacket is te koop voor 1.499 EUR, het Terraline jacket is ‘al’ voor 995 EUR van jou. Eerlijk is eerlijk, goedkoop zijn ze niet. Maar dan heb je ook wel een warme, opvallende en unieke winterjas. Ze zijn op dit moment alleen nog exclusief verkrijgbaar via de eigen website: www.spacelife.nl.

spacelife marsline detail

Deel dit artikel: