Susudio: Leren Jassen Waar je Blij van Wordt!

Susudio: Leren Jassen Waar je Blij van Wordt!

Leren jassen zijn van alle tijden. Buiten het feit dat ze nooit uit de mode gaan, zijn ze ook van alle tijden door hun levensduur. Een mooie leren jas is daarom misschien ook wel prijzig, maar zeker wel een goede investering. En als je het dan over mooie leren jassen hébt… Jongens, wat werden wij blij toen we de jassen van Susudio zagen!

Susudio 1

Het gaat hier wederom om een relatief jong Amsterdams merk, dat weet hoe je het aan moet pakken. Naast ontzettend mooie jassen, heeft Susudio ook ontzettend mooi beeldmateriaal geschoten voor hun campagnes. En het assortiment wordt alleen maar verder uitgebreid!

Susudio 3

Susudio 4

Waar kun je de jassen van Susudio kopen? Dat is nog best wel exclusief. Maar bij PRJCT-AMS in de  9-straatjes in Amsterdam, ben je aan het goede adres. Ook is een beperkt aantal modellen in hun Facebook-store verkrijgbaar. Sowieso is de pagina van Susudio een aanrader om even te Liken! We gaan het hier even niet over de bijbehorende prijzen hebben, maar deze jassen zijn het zeker wel waard! Heel wat anders dan de nepleren jasjes die je al hebt voor minder dan 50 euro.

Susudio 5

Susudio 6

Susudio 2

Volg Stijlkoning ook op: Instagram en Facebook.

Deel dit artikel: