Trend: Panterprint

Trend: Panterprint

Voor vrouwen is de panterprint eigenlijk nooit uit het modebeeld, maar deze winter kan de print ook echt als een trend worden aangemerkt. En niet alleen voor dames, tegenwoordig is het ook weer toegestaan om als man met panter gezien te worden. Stijlkoning.nl licht coole kledingstukken met panterprint uit, want via Google kom je veelal bij webshops voor erotische feestkleding. Deze items zijn wel smaakvol en te dragen zonder voor bloedverwant van Nel Veerkamp te worden aangezien.

Direct vallen we met de deur in huis over onze persoonlijke favoriet: de dons jacks van het nieuwe streetwear merk Secluded. Smaakvol zijn deze jacks zeker! Ze zijn in blauw en zwart verkrijgbaar en winddicht en waterbestendig. Onmisbaar  dus voor de Nederlandse winter! Verkoopinformatie vind je op de website van Secluded.

Zara heeft  shirts met panterafbeeldingen en -details (boven). Prijzen zijn, van links naar rechts, 14,95 – 16,95 – 19,95.

Er bestaan witte luipaarden, dus ook witte luipaard prints. Wél de trend, maar meer basic. Je ziet Old Skool Vans (79,95) en een H&M luipaard sweater (19,95).

Britse webshops zijn altijd de sleutel tot stijlvolle items. Asos.com is bij velen bekend en favoriet. De linker cardigan en de rechter trui zijn beiden van Asos.com. De sokken komen van het Zweedse Happy Socks (aanrader!). De items op de onderste rij komen van het Britse Topman. Hun webshop is nog minder bekend maar staat vol met panter.

Deel dit artikel: