WeSC - urban collectie AW15

WeSC – urban collectie AW15

Hot. Scandinavië is het al tijden, daar kan niemand omheen. Met de strakke, eenvoudige designs en basic kleuren geef je in een paar tellen een upgrade aan je garderobe. Maar Scandinavië is natuurlijk ook bekend van de wollen winterse truien met patronen; je snapt vast welke ik bedoel. Laat de nieuwste collectie van streetwear-label WeSC nou vooral ook in dat laatste uitblinken! Direct bij het zien van de printjes op jassen en truien was hier het enthousiasme niet meer te temperen.

lookbook 1 - WeSC AW15

WeSC, wat staat voor We Are the Superlative Conspiracy, is begonnen als merk dat zich voornamelijk richtte op de skateboard-community. Met deze nieuwste collectie beweegt het merk zich van streetwear een paar stapjes verder richting fashion. Maar dat zonder de afkomst van het merk en de heritage van Scandinavië te verloochenen, zoals nimmer. 

pullovers - WeSC AW15

Functionaliteit komt voor WeSC op een eerste plaats. Het kan daar natuurlijk wel flink koud worden. Daarom wordt er in deze collectie veel gebruik gemaakt van gesealde ritsen en waterdichte materialen. De laatste zijn gebruikt in allerlei verschijningsvormen, zelfs een wol-achtige. Let vooral ook even op de schoentjes. De leren paartjes met stoffen stukken staan met stip bovenaan de verlanglijst. Leest u mee, Sinterklaas? Foto’s zeggen meer dan woorden. Dus het is tijd voor foto’s:

pullover - WeSC AW15

winterjassen - WeSC AW15

hemden - WeSC AW15

lookbook 2 - WeSC AW15

leren schoenen - WeSC AW15

Je koopt de collectie van WeSC in hun eigen winkel in Amsterdam, waar je ook voor andere mooie merken terecht kunt. Ook is de collectie gewoon lekker makkelijk online te verkrijgen.

WeSC+AW15 eindbeeld

Blijf of de hoogte. Volg Stijlkoning: Instagram en Facebook.

Deel dit artikel: