6 april: MUST in het Kurhaus

6 april: MUST in het Kurhaus

Ben je op zoek naar een bijzonder feestje? Ga dan 6 april naar MUST in het Kurhaus. Wanneer je een MUST feest bezoekt ben je altijd verzekerd van een uniek feest, maar wanneer MUST zijn kampen opslaat in het Scheveningse Kurhaus, weet je zeker dat het majestueus wordt. MUST staat garant voor uitbundige feesten waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Verder zorgen extravagante dansers en ander verrassend entertainment ervoor dat je deze avond niet snel zult vergeten.

Om keer op keer te blijven verrassen, wordt MUST steeds op een andere locatie gehouden. Het Kurhaus wordt echter al voor de vijfde keer aangedaan, maar keer op keer blijkt deze locatie voor een unieke en andere ambiance te zorgen. Dit keer zullen Erick E, Funkerman, MC Lex Empress en MC iFan Peroti de kroonluchters boven de hoofden van de bezoekers doen schudden.

Mocht je willen blijven slapen? Dat kan natuurlijk ook, het Kurhaus is immers een hotel! Bob kun je dan mooi thuis laten. Alle 252 kamers zijn al door de organisatie gereserveerd, dus je hoeft ook niet bang te zijn voor klagende andere hotelgasten. Vandaag, 21 februari start de voorverkoop van de arrangementen. Voor €295,- krijg je een hotelkamer en twee entreebewijzen en kun je the day after nog lekker uitwaaien op het strand.

De voorverkoop van losse entreebewijzen start begin maart. Deze tickets kosten €60,-. Voor meer informatie kijk je op de website. MUST in het Kurhaus start zaterdag 6 april om 20.30 en duurt tot 2.00.

Deel dit artikel: