Handig, de Hopper Bierbox!

Handig, de Hopper Bierbox!

September lijkt wel drankmaand. Want na de limited edition Jägermeister-fles vonden we misschien nog wel iets mooiers voor je. De Hopper Bierbox. Wederom weer met alcohol. Dat mag ook wel, de weken hebben immers weer meer slechte dagen dan goede. Dus moet je het voor jezelf leuk maken.

Hopper Bierbox biertjes

Oké, wat is die Hopper Bierbox? Eigenlijk is het concept heel eenvoudig: een soort van HelloFresh box, maar dan met speciale ambachtelijke biertjes. Want speciaalbiertjes zijn het helemaal en het aantal (micro-)brouwerijen neemt alleen maar toe. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig of elke maand een doosje bij je thuis te laten bezorgen, met daarin twee flesjes van vijf verschillende speciaalbieren (tien in totaal dus). Zo leer je elke maand dus nieuwe biertjes van kleine Nederlandse brouwerijtjes kennen en kun je meepraten wanneer je vrienden voluit opscheppen over hun nieuwste bier-ontdekkingen. Voor de Hopper Bierbox hoef je echt geen connaisseur te zijn; alle informatie die je wil weten wordt in de box erbij gegeven.

Hopper Bierbox

Wij hebben een sneak peek van de ‘Beer at the Movies’-box gehad en deze kan jij ook nog steeds bestellen: hij wordt  vanaf 21 september verzonden. Dat zouden wij zeker doen als we jou waren, de biertjes zijn heerlijk! Bij de verschillende biertjes in deze filmbox worden natuurlijk ook filmtips gegeven. Wekelijks krijg je er via de Facebook-pagina één, zodat je nog meer van de geselecteerde speciaalbieren geniet!

Bonustip van Stijlkoning, voor jou! Vind jij het ook zo lastig om cadeautjes voor je vrienden te verzinnen? Wij wel. En daarom eindigen we vaak met een biljet in een envelop. Kijk, die Hopper Bierbox is dan natuurlijk een stuk origineler. Hij wordt thuisbezorgd voor €32,95. Proost!

Hopper Bierbox buiten biertjes

Volg Stijlkoning ook op: Instagram en Facebook.

Deel dit artikel: