Hear, hear! De Sony h.ear on hoofdtelefoon

Hear, hear! De Sony h.ear on hoofdtelefoon

Bijna niemand kan tegenwoordig meer zonder muziek. En aangezien we sinds de Walkman en de draagbare radio het overal tot onze beschikking hebben, kan ook bijna niemand meer zonder goede hoofdtelefoon. Er zijn steeds meer kwalitatief goede op de markt, waardoor de verschillende merken zich ook op andere merken proberen te onderscheiden. Het gaat niet alleen meer om je leven te veraangenamen, electronica is steeds meer een verlengstuk van jezelf.

image

Sony kwam daarom ook heel recentelijk met de h.ear on hoofdtelefoons op de markt: kwaliteit zoals je die van Sony gewend bent, maar dan met een funky uiterlijk. Hij is vooral heel strak en poespas-loos. Daar houden we van. De funky-ness zit ‘m vooral in de vijf kleuren waarin hij verkrijgbaar is: Charcoal Black, Viridian Blue of Lime Yellow, om er eens een paar te noemen. Niet allemaal even alledaags, maar dat ben jij toch ook niet?

image

Wat wij nu zo slim vinden, is dat de kleur van de headphone steeds tussen twee kleuren inzit. Bijvoorbeeld tussen grijs en zwart, of groen en blauw, bijvoorbeeld. Daarom past hij bij nog meer van je outfits. Naar onze bescheiden mening is dit dan ook de eerste hoofdtelefoon die de belofte te matchen met je stijl en verschillende outfits, daadwerkelijk waarmaakt.

image

Verder is deze hoofdtelefoon opvouwbaar, je stopt hem dus makkelijk in je tas als je hem even niet gebruikt of in je handbagage wanneer je op vakantie gaat. Hij ondersteunt Hi-Res audio, waardoor je dus echt de details die het verschil maken kunt horen. Fijn!

image

Je had het vast nog niet in de gaten, maar Stijlkoning is zojuist in Vietnam aangekomen. Dat gaf uitgebreid de gelegenheid de Sony h.ear on hoofdtelefoon te testen in het vliegtuig. En ook met de prestaties zit het goed. Ondanks dat deze headphone geen officiële ruisonderdrukking biedt, houdt hij wel een groot deel van het gezoem van de motor tegen. En van huilende kinderen, godzijdank. Daarnaast zit hij ook nog eens lekker, zelfs na hem 12 uur – bijna – onafgebroken op gehad te hebben. Lekker bezig, Sony. We kijken zo zelfs bijna uit naar de lange busritten hier!

image

Een minpuntje? Dat hebben we bijna altijd, ook nu een kleintje: helaas zit er geen koppelstukje bij de hoofdtelefoon met een dubbele aansluiting voor in het vliegtuig. Nu was het geluid van de films slechts via een schelp te horen.

image

Wil je meer informatie Sony’s h.ear on hoofdtelefoon? Die vind je hier. In de h.ear-lijn vind je verder nog de h.ear in – een in-ear hoofdtelefoon met ruisonderdrukking – en de NW-A20 Walkman. Beiden verkrijgbaar in dezelfde vijf kleurcombinaties als de h.ear on. Zo kun je nog beter matchen.

image

Blijf of de hoogte en volg Stijlkoning op Instagram en Facebook. Ook als je op de hoogte wilt blijven van de avonturen in Vietnam! :)

image

Deel dit artikel: