Jägermeister x Yellow Claw

Jägermeister x Yellow Claw

Hallo! Die Jägermeister-fles is natuurlijk al sinds onze mensenheugenis – zo goed als – hetzelfde. En toch is dit kruidenlikeurtje steeds verder uitgegroeid tot een party-essential. Het is net als bij de liefde: het gaat om de inhoud.

Maar het oog wil natuurlijk toch ook zeker iets. Jägermeister kwam nog niet eerder met een custom-made fles uit, maar als ze het doen, doen ze het goed. Het merk ging een samenwerking met Yellow Claw aan, met als resultaat een bijzonder strak flesje. 

Jagermeister x Yellow Claw limited edition

De fles is geïnspireerd op het moment dat een beat in een track die (als een Jägerbomb) dropt. Dat is terug te zien in de gouden druppel, met daarin de logo’s van zowel Jägermeister als Yellow Claw. De rubberen sleeve zorgt voor nog een strakker design. ‘En maakt ‘m partyproof’. Maar dat is elke fles toch al sowieso?

Jagermeister x Yellow Claw dag

Wist je trouwens dat Jägermeister vroeger als medicijn op de markt kwam, en dat het in die hoedanigheid in Duitsland nog veel voor wordt gebruikt? Deze fles is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Gall & Gall. Zowel off- als online.

Jagermeister x Yellow Claw nacht

Volg Stijkoning ook op: Instagram en Facebook.

Fotocredits: Dennis Branko

Deel dit artikel: