De SeatZac chillbag

De SeatZac chillbag

Na een break zijn de zon en de zomer weer terug, heel chill! Dus is het ook weer een goed plan om erop uit te trekken. Van een hele dag op de grond zitten, daar krijg je toch wel een houten kont van. Maar om nou een hele tuinset mee te slepen, zoals onze ouders vroeger deden… dat is ook weer zoiets.

Afgelopen jaar zag je ze her en der ineens: mensen die door het park rennen om hun luchtzak gevuld te krijgen om daarna er als een koning de rest van de middag bij te zitten. En dit jaar kun je er echt niet meer omheen: het Vondelpark ligt vol met luchtzakken.

SeatZac opzetten

Vanaf nu chill ik op de SeatZac. Deze eenpersoons-versie bestaat uit twee losse luchtzakken gemaakt van polyester ripstop, waardoor je als je erop zit er een stukje tussen valt. Heel relaxed. Door de verhoogde achterkant geeft je steun en iets om tegenaan te leunen. Doordat hij waterdicht is, heb je ook geen van optrekkend vocht mocht het een latertje worden.

En oefening baart zeker kunst, na een aantal keer snap je het truukje en is het vullen van je SeatZac ook een koud kunstje. Door hem strakker of minder strak op te rollen, heb je meteen invloed op de hardheid. 

De SeatZac is perfect voor het park, wat dacht je bijvoorbeeld van een festival? Zelf ga ik echt niet lopen leuren met tafeltjes en stoeltjes, maar voor de SeatZac heb ik dan wel weer plek omdat hij maar 750 gram is. Zo kan ik tijdens het ontbijt en de eerste drankjes bij de tent toch lekker zitten. En heb je een feestje maar stoelen tekort? Dan kan hij ook uit zijn draagzak gehaald worden. 

En wil je helemaal de blits maken? Dan kun je ook nog de lightkit bestellen voor 14,95. De SeatZac zelf kost 29,95 en is in allemaal frisse kleuren (en zwart) te bestellen in de webshop.

SeatZac

Deel dit artikel: