In-ear headphones, maar dan stijlvol

In-ear headphones, maar dan stijlvol

Draadloze oordopjes zijn handig, puur alleen al om het feit dat je kabel niet in de knoop kan raken. Want dat gebeurt mij nogal eens. Nou zijn er over-ear headphones met een dikke kabel, om dit tegen te gaan. Maar voor in-ears zijn deze te zwaar waardoor de dopjes uit je oren zouden schieten.

Een handigere oplossing is natuurlijk draadloos, en ook dat is niet echt meer nieuw. Afgelopen jaar kwam Apple natuurlijk met AirPods. Maar als je het mij en heel veel anderen vraagt, dan zitten die niet lekker en zien ze er design-wise ondoordacht uit. Alsof de kabel er vanaf is geknipt. Maar gelukkig heeft Apple niet het monopolie.

Sony WF-1000X – True Wireless

Recentelijk kondigde Sony een in-ear headphone aan. Deze zijn volledig draadloos (dus je ziet niet met een gekke band rond je nek) maar ook nog eens voorzien van noise cancelling. Wat wil een mens nog meer? De WF-1000X dopjes zijn stijlvol en de case waar je ze in bewaard als je ze niet draagt dient tevens als powerbank. Maar haal je ze eruit, dan verbinden ze direct automatisch met het gewenste apparaat.  Wanneer de hoofdtelefoon volledig is opgeladen, kun je 9 uur aan een stuk vooruit. Niet alleen om er muziek mee te luisteren, maar ook gewoon om te bellen, want de dopjes zijn voorzien van een ingebouwde microfoon. Ze zijn voor jou voor 219 euro. Wat duurder dan die AirPods, maar dan krijg je er wel een strakker design en noise cancelling bij.

WF-1000X – True Wireless

Jaybird RUN

Zoek je een draadloos paar waarmee je ook nog eens kunt sporten? Dan is de Jaybird RUN wellicht meer wat voor jou: deze is zweet-proof en waterbestendig. Want je wilt natuurlijk niet je in-ears gelijk verpesten door te zweten. Je Jaybird RUN wordt daarnaast geleverd met verschillende maten verwisselbare ear fins en ear tips, zodat elke gebruiker er zelf voor kan zorgen dat de hoofdtelefoon perfect en comfortabel zit. Je muziek klinkt ook al top wanneer je slechts 1 oordopje in doet. Zo luister je naar opzwepende en motiverende muziek, terwijl je je wel bewust blijft van je omgeving. Deze hoofdtelefoon is vanaf 13 oktober verkrijgbaar en gaat 199 euro kosten.

Jaybird RUN

Deel dit artikel: