Trend: Pastel Kleuren

Trend: Pastel Kleuren

Hoewel de zon zich gelukkig weer wat vaker laat zien, kunnen we absoluut nog niet met zekerheid zeggen dat het ergste van de winter is geweest – Hallo nachtvorst!-. Maar nu de uitverkoop voorbij is en de winkels alweer volhangen met schipladingen nieuwe kleding, begint je kledingkast natuurlijk wel weer om aandacht te vragen. Hij wil opgeruimd en geupdate worden!

Hier op Stijlkoning hebben we al veel voorjaarslookbooks voorbij laten komen met daarin veel aandacht voor de meest drukke prints. Heel cool vinden wij! Maar er zijn natuurlijk nog veel meer trends. Welke kleur is bijvoorbeeld dit voorjaar het nieuwe zwart?

Dat is er niet één, maar een hele serie! Alle verschillende pastelkleuren zijn het namelijk helemaal. Uitschieter is echter mintgroen. Verder geldt; heeft het kledingstuk de kleur van een bol roomijs -waar geen kunstmatige kleurstoffen aan toe zijn gevoegd!-, dan ben je hip! De kleuren doen misschien zelfs wel als zoete babykleurtjes of retro aan. Sowieso zijn pastels een goede investering; ook in de najaarscollecties zullen ze veelvuldig te vinden zijn.

Wij hebben in de webshop van Zalando een aantal coole items gezocht, waarmee je helemaal aan deze trend voldoet! Iets spannendere, uitgesproken kleding in pasteltinten is overzees te vinden; in de webshops van Asos en Topman.

 

 

Links en midden: Dockers €79,95 – Rechts; Polo Ralph Lauren €129,95

Deel dit artikel: