ASICS Tiger lanceerde Gel-Kayano Trainer Knit collectie

ASICS Tiger lanceerde Gel-Kayano Trainer Knit collectie

Mijn vele Nike Dunks en Air Force 1’s zijn over het algemeen gewichtige jongens. Maar toch vind ik het veel comfortabel om hele lichte Flyknit exemplaren aan mijn voeten te hebben. Ook ASICS Tiger brengt nu een mooi strak paar op de markt met een geweven constructie. Vanaf vrijdag 24 februari komt het met de Gel-Kayano Trainer Knit collectie. Deze is geïnspireerd op – je raadt het al – de iconische Gel-Kayano Trainer die al sinds 1993 wordt verkocht.

ASICS Tiger Gel-Kayano Trainer Knit collectie 2

Er is een verhaal bij de schoen bedacht, het geweven voorkomen staat symbool voor de opbloeiende straatcultuur en collectieve spirit die de huidige jongerengeneratie definieert. Dit komt misschien nog wel het beste tot uiting in de ondersteunende campagne, met de boodschap: We Are All Woven From The Same Thread.

ASICS Tiger Gel-Kayano Trainer Knit collectie 3

Nog een Nederlands tintje, Mairo Nawaz, de aanstormende DJ uit Amsterdam, is één van de vijf boegbeelden van de wereldwijde campagne. Hij is een van de ‘cultural creators’ die, als afspiegeling van onze jongerengeneratie is geportretteerd.

Voordeel, deze schoentjes zijn best wel breed verkrijgbaar. Dat is ook gelijk een nadeel want mogelijk loopt over een aantal maanden je hele vriendengroep erop.

 ASICS Tiger Gel-Kayano Trainer Knit collectie 1

Deel dit artikel: