Bescherm je tattoo's tegen de zon met TattooMed

Bescherm je tattoo’s tegen de zon met TattooMed

Nu het echt lente lijkt te worden en we zowaar dagen tussen zitten waarop je kunt shinen met je zonnebril. Maar naast dat je nu kunt werken aan je kleurtje, weet je ook al lang dat de zon eigenlijk alles behalve goed is voor je huid. Het is dus ook weer tijd om weer bewuster om te gaan met je huid.

Maar niet alleen om huidveroudering en eventuele ziektes tegen te gaan dien je te smeren. Dit doe je ook om je tattoos in een staat te houden waarop het lijkt of ze net gezet zijn. De zon vervaagd ze namelijk en maakt de kleuren dof. En wanneer je veel geld hebt betaald voor een sleeve of kleiner kunstwerkje, wil je natuurlijk ook dat deze ook als je opa bent nog mooi op je huid prijkt.

TattooMed heeft daarom een lijn met speciale zonnebrandcrèmes om je permanente plakplaatjes te beschermen zodat je lijnen strak en de kleuren helder blijven. Daarnaast houdt het je huid zacht en soepel. Juist wanneer je hiermee smeert kun je dus als de zon schijnt, vol trots met je tattoo over het strand of volle terrassen lopen.

Deze lijn van TattooMed is verkrijgbaar in een factor 50 en factor 25; deze laatste is voor als je toch een donkerder tintje als canvas voor je tattoo wenst. Producten zijn exclusief verkrijgbaar via de webshop en er is ook een after sun product. Smeren dus. Dan ben je later ook niet in een BuzzFeed-lijstje over verlepte tattoo’s te vinden.

TattooMed

Deel dit artikel: