Doe-het-zelf Buzz Cut: Philips QC5580/32

Doe-het-zelf Buzz Cut: Philips QC5580/32

Afgelopen week was Stijlkoning aanwezig bij een event van Philips waar de nieuwste producten werden getoond. Steeds weer weet dit oer-Hollandsche bedrijf met innovaties te komen die voor de hand lijken te liggen maar die het leven stukken eenvoudiger maken. Want wat als je een buzz cut hebt, maar niemand thuis om dit voor je te doen? De kapper? Daar betaal je al snel minimaal een tientje om het daar boven bij te werken. Verder is het nogal een gepriegel om zelf thuis een strak geschoren kop te krijgen, zonder hulp. Dan heb je in ieder geval al een flinke portie geduld en ten minste twee spiegels nodig.

Philips Haartrimmer doe-het-zelf QC5570_32 move

Een van de nieuwste producten van Philips is de QC5580/32 -toegegeven, qua naamgeving van de producten is Philips alles behalve innovatief-. Hiermee wordt het een stuk eenvoudiger om zelf je haar bij te werken. Oké, je hebt misschien nog steeds twee spiegels nodig om het resultaat te checken, maar door de 180 graden draaiende scheerkop bereik je ook eenvoudig de lastigste plekken.  Een gelijkmatig en nauwkeurig resultaat wordt door Philips gegarandeerd! De afgeronde uiteinden en kammen voorkomen huidirritatie, de mesjes zijn zelfslijpende en hij is zelfs schoon te maken onder de kraan. Je zou er bijna jezelf een buzz cut door laten aanmeten!

Philips Haartrimmer doe-het-zelf QC5580 in gebruik

Wij durven het op dit moment zelf niet aan om onze lokken te verruilen voor een buzz cut en daarom kunnen wij geen gebruikservaring met jullie delen. Maar op basis van onze ervaring met Philips verwachten wij dat deze tondeuse ook weer een aanwinst voor je zal zijn!

De Philips QC5580/32 is verkrijgbaar in twee modellen. Een model heeft een afneembaar hulpstuk, waardoor je je bol ook spiegelglad kunt scheren (Adviesprijs: € 74,99). Bij het tweede model kun je een gewenste haarlengte kiezen tussen 0,5 en 15 mm, dit model is wat goedkoper (Adviesprijs: € 54,99). Deze tondeuses zijn voor de adviesprijzen verkrijgbaar bij Bol.com.

Philips Haartrimmer doe-het-zelf incl bold QC5580_32 still

Deel dit artikel: