Kruidvat's Nieuwe Herengeuren!

Kruidvat’s Nieuwe Herengeuren!

Bij parfums en eau de toilletes denk je waarschijnlijk meteen aan de lekker geurende, maar prijzige units van de Ici Paris’, Douglasses en luxe drogisterijen van deze wereld. Wat je waarschijnlijk niet weet -wij wisten het namelijk ook niet- is dat je ook het Kruidvat zeker niet moet onderschatten!

 Zij hebben namelijk ook een geurlijn, The Master Perfumer genoemd. Voor de schappelijke prijs van €7,99 krijg je namelijk een fles van 100 milliliter. Wij hebben de nieuwste toevoegingen mogen testen en zijn er erg over te spreken. Je verwacht misschien een luchtje dat snel vervliegt, maar niets is minder waar! Wij kunnen bevestigen dat zelfs na een dag hard werken in dit fikse lenteweer (eindelijk!) de geurtjes nog volop aanwezig zijn.

De nieuwste geuren heten Marine Aqua Nr.45 (fris, mannelijk maar subtiel) en White Cedar Nr.43 (kruidig en krachtiger). Wellicht een tip voor vaderdag? Het mooie is, in Nederland is een Kruidvat nooit ver weg! En zo niet, dan kun je ze ook nog eens online bestellen.

1. The Master Perfumer - Heren

Deel dit artikel: